Изложение за Халал храни и продукти

 

 

На дати 29 ноември - 2 декември 2018 г, за 6та поредна година в Eurasia Show и Art Centеr, Истанбул , ще се проведе Халал Експо.

 

Изложението е под Патронажа на Президента на Република Турция, г-н Ердоган, заедно със Световната среща от високо равнище за Халал 2018, под егидата на турското председателство в сътрудничество с Ислямския център за развитие на търговията (ICDT) и Института за стандартизация и метрология на ислямските държави (SMIIC).

 

OIC Helal Expo е международен панаир, който се занимава с хранителни и козметични продукти, които са позволени по традиционния ислямски закон (хаал). Това е международна платформа за професионалисти, търговци и предприемачи в хаалската индустрия. Изложението е придружено от конференции, по време на които има възможност да се обменят мнения с водещите доставчици и експерти в отрасъла.

 

Миналата година изложението бе посетено близо от 30 000 посетители, повече от 150 фирми, 250 международни бизнес организации и изобилие от над 100 водещи конференциите от 72 държави.

 

Тази година се очакват повече от 250 изложителя.

 

За повече информация ,  kликнете тук: